Τελετή Εγκαινίων των Νέων Κτηριακών Εγκαταστάσεων των Ενωμένων Φαρμακείων Κύπρου

Τελετή Εγκαινίων των Νέων Κτηριακών Εγκαταστάσεων των Ενωμένων Φαρμακείων Κύπρου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, η τελετή εγκαινίων των νέων, υπερσύγχρονων κτηριακών εγκαταστάσεων των Ενωμένων Φαρμακείων Κύπρου στη Βιομηχανική Περιοχή Ανατολικού, στην Πάφο.

Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Υγείας, κα. Χριστίνας Γιαννάκη, η οποία εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους διακεκριμένοι προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό και φαρμακευτικό κλάδο, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτείας και της εκκλησίας.

Οι νέες εγκαταστάσεις σηματοδοτούν ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας, παρέχοντας αναβαθμισμένες υποδομές που ενισχύουν τη λειτουργία μας και βελτιώνουν την ποιότητα των υπηρεσιών προς τα φαρμακεία και τους πελάτες μας.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ενωμένων Φαρμακείων Κύπρου, κύριος Χαράλαμπος Ηρακλέους, αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στη διαρκή δέσμευση της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη και επενδύσεις σε τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό. Επίσης, υπογράμμισε τον ρόλο των Ενωμένων Φαρμακείων Κύπρου ως η μεγαλύτερη φαρμακαποθήκη της χώρας και σημαντικός υποστηρικτής του Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ).

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, κύριος Νεόφυτος Αυξεντίου, σημείωσε ότι οι νέες εγκαταστάσεις θα επιτρέψουν στην εταιρεία να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς και να συνεχίσει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με στόχο την αριστεία και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Τα Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου παραμένουν προσηλωμένα στη βελτίωση της φαρμακευτικής αγοράς της Κύπρου, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής.

 

This will close in 250 seconds